2012. október 29., hétfő

28* Az első hó

Most kicsit más bejegyzés lesz. Nem tudom, máshol mi a helyzet, de itt leesett az első hó, vagyis még mindig esik :D. Kicsit fura, mármint tiszta karácsonyi hangulatom lett. Szóval kora reggel felöltöztem, kimentem fényképezni, most pedig itt ülök az ablak előtt, forró kávét iszogatok, és karácsonyi zenét hallgatok :D Lényeg, pár képet hoztam a ma reggelről.






2 megjegyzés:

  1. de jó! nálunk is szakadt reggel a hó! először havas esőnek indult, de végül hó lett belőle. örültem neki, viszont amire beértem az irodába átázott cipővel, már kevésbé voltam boldog. szerencsére a radiátoron száradnak, még jó, hogy volt benn egy összehajtható balerinám, amíg a többi szárad. Pesten már semmi nem maradt a hóból, remélem otthon van belőle valami :) persze én is sokkal jobban élvezném, ha otthon kávé/kakaó mellett zenehallgatással élvezhetném, nem pedig munkahelyen, radiátoron száradó zoknival és cipővel :) de hát nem veszi el a kedvemet. megesik :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, az ilyen dolgokat én is akkor értékelem, amikor nem kell sehova menni. :) A cipő-átázós történet ismerem én is, elég kellemetlen, főleg, amikor nincs váltás az embernél.
    De remélem azért otthon még élvezhetted kicsit a havat, és nem fáztál meg :)

    VálaszTörlés